BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Трима русенски щангисти се подготвят за Европейско първенство в Израел

Трима русенски щангисти се подготвят за Европейско първенство за кадети и кадетки  в Израел.

Трима русенски щангисти са включени в разширеният национален отбор по вдигане на тежести за кадети и кадетки  до 15 и 17 години. Те се подготвят за предстоящото Европейско първенство, което ще се проведе между  5 и 15 декември в Ейлат, Израел.

Лагерът, където се подготвят младите тежкоатлети  вече започна. Той се провежда в Спортна база в село Нови извор до Асеновград.

В съставът избран от старши треньорът на националния тим Иван Иванов са включени 20 състезатели от двете възрастови групи от цялата страна. Сред тях са тримата възпитаници на Тежкоатлетически  спортен клуб – Русе и треньорите Кръстина  и Радослав Атанасови . Това са Ерджан  Весков, който ще се състезава при кадетите до 15 години, Денис Данев, който ще се състезава при кадетите до 17 години и Виктория Станева, която ще се състезава при кадетките  до 17 години. Подготовката  на състезателите се води от единият от техните  лични треньори Радослав Атанасов.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!