BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Стига свинщини“: Русенци поискаха оставката на Гешев и Борисов

Стотина русенци се събраха тази вечер за третия си пореден протест в центъра на Русе.

Пред Съдебната палата те отново се обявиха срещу управлението на страната и действията на главния прокурор Иван Гешев. С гневни възгласи поискаха оставката на Иван Гешев и на Бойко Борисов, информира вестник Бряг.

Протестиращите скандираха „Мутри вън“, „Оставка“, „Мафия“, „Гешев е позор“. Развяваха националния флаг и носеха ръчноизработени плакати с надписи „Искаме нормален живот за децата на България“, „Стига свинщини“, „Няма да търпим“, „Ние не сме роби“, „Оставка на Бойко, слуга на Доган“.

Сред присъстващите се забелязваха както млади, така и възрастни русенци, общински съветници и представители на различни партии.

За сигурността на протестиращите и на преминаващите граждани се грижеха полицаите, които бяха настрани от гражданите пред стълбите на Съдебната палата.

Недоволните граждани се зарекоха да не спират да изразяват гнева си и да протестират докато не се удовлетворят исканията им.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!