BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Камион изгоря на пътя Червена вода – Русе

Камион, който е превозвал бали слама от Червена вода, е изгорял напълно тази вечер.

Инцидентът е станал на пътя Червена водаРусе. По думите на шофьора запалването е тръгнало от сламата, която е била натоварена в открито ремарке. Мъжът е усетил миризма на изгоряло и видял в страничното огледало огъня. Спрял на първото удобно място и се е обадил на пожарната, предава Русе Медиа.

Докато дойдат огнеборците, камионът вече е бил обхванат изцяло от пламъците. Наложило се е да дойде и втора пожарна, която да захрани с вода първия екип. Не са успели да спасят товара и камиона, който е напълно унищожен, но са успели да локализират пламъците да не се прехвърлят към нивите, край които е спрял шофьорът.

Според водача пожарът е тръгнал, след като се е разминал с друг лек автомобил. Неговото подозрение е, че при това разминаване е хвърлена незагасена цигара, която е попаднала в товара.

Движението в участъка бе затруднено до изтеглянето на камиона.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!