BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пациентка благодари на д-р Огнян Игнатов

Пациентка благодари на д-р Огнян Игнатов, началник на отделение Неврохирургия в УМБАЛ „Канев“ – Русе.

71-годишна жена от Русе изрази своята дълбока благодарност към лекаря, от чиито грижи, внимание и компетентност за пореден път е възхитена.

Жената е с множество заболявания /неврином, ревматоиден артрит, хипертония/ и от години е „под крилото“ на д-р Игнатов. Казва, че без негова помощ е загубена и го чувства като един от най-близките си хора. Не е имало момент, в който той да не откликне на нейна болка, да не отговори на въпрос, който я тревожи, да не я успокои…Поради усложненото здравословно състояние на пациентката, тя често трябвало да взема тежки решения, като при вземането им се осланяла най-вече на мнението на д-р Игнатов.

Сега, в условията на извънредно положение, на жената отново й се налага да постъпи в отделението по Неврохирургия, като естествено е притеснена от вероятността да се зарази с коронавирус. Но отново е посрещната от професионализма и топлотата на „своя лекар„, благодарение на когото притесненията й изчезват. 

В отделението е невероятно чисто, спокойно, а медицинският персонал – отзивчив и внимателен. След като лечението на жената приключва, по препоръка на д-р Игнатов тя е преместена в отделение „Физикална и рехабилитационна медицина“, където терапията й продължава.

Пациентката пожелава на д-р Игнатов крепко здраве и множество успехи!

Припомняме, че д-р Огнян Игнатов стана „Лекар на годината“ през 2019-та, след като пациенти изпратиха своите номинации в негова подкрепа.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!