BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мотор шоуто „Полицейска академия“ гостува за първи път в Русе

Истински екшън и още по-истински, спиращи дъха каскади, ще могат да се видят на живо за първи път в Русе на Мотор шоуПолицейска академия.

То ще се проведе на общинският паркинг до НАП от 04.10 до 06.10.2019 г. от 18:00 часа. Продуцент и автор на уникалния мото спектакъл е известният български каскадьор Иво Долапчиев. Той е един от главните участници в него – влиза в ролята на шерифа. Самото шоу преминава като холивудска филмова лента, само че на живо, в която борбата е между бандити и полицейски служители, а в центъра на фабулата е ценен диамант, който полицията трябва да опази.

Зрелищни каскади, демонстрации, майсторско управление на мотори, автомобили и ATV, сложни акробатични номера насищат спектакъла и обещават два часа, изпълнени с емоции, адреналин и атрактивни изпълнения. В Мотор шоуПолицейска академия“ участват каскадьорите Иво Долапчиев, Крум Николов и Диего Родригес, а в акробатиката и балета зрителите ще видят нежната половина на състава -Надежда Долапчиева и Даниела Керчева. Водещ и организатор на Шоуто е известният Росен Янчев.

Шоуто е представяно в Гърция, Италия и други страни, както и в много градове в България. Специално за детската публика Иво Долапчиев е приготвил изненада. Мотор „Хот Уилс Драгстер“, направен по модел на една от играчките в популярната серия, ще бъде представен лично от известния каскадьор. Долапчиев, който прави и най-опасния номер „Глобуса на смъртта“, години наред участва в подобни мото спектакли в чужбина, докато решава, че българската публика също заслужава такова шоу. Връща се в родината, събира екип и създава невероятен спектакъл с опасни каскади с мотори и автомобили, който вече четвърти сезон предизвиква фурор навсякъде, където е представян у нас.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!