BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кола осъмна без гуми на улица „Плиска“

Лек автомобилФиат“, паркиран пред жилищен блок на ул.“Плиска“, осъмна без четирите си гуми.

Съседи разказват, че колата е на възрастен мъж и е купена преди време като подарък за дъщеря му, предава Русе Медиа. От доста време не е била карана, но не е пречела и не е създавала напрежение сред останалите живущи от блока заради заеманото паркомясто.

Преди няколко дни дъщерята се завърнала в Русе и имала намерение да постегне автомобила и да започне да го ползва. Най-вероятно тези нейни намерения са достигнали до крадците, които са били хвърлили око на джантите. Според съседите четирите гуми били спаднали, тъй като колата не е в движение, но джантите били алуминиеви и много хубави. Точно за това са убедени, че те са били целта на крадците.

Хората коментират, че ако беше заради заеманото паркомясто пред блока, щеше да има „приятелски“ предупреждения като надраскване, счупено странично огледало и др. Такива неща, въпреки дългия престой на автомобила, не е имало.

Собствениците са подали сигнал към полицията. Направен е оглед и се издирват извършителите.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!