BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Зарадвай възрастен в нужда!

Двама младежи от Русе приканват сънародниците си да се присъединят към тяхното ново и различно предизвикателство.

Пепи и Камен искат всеки, който има възможност да отдели от своите средства да го направи. Със събраните пари те искат да купят продукти от първа необходимост на бедстващите в момента семейства и възрастни хора. Събитието ще се проведе на 03.04.2020 в 10:00 часа пред магазин Кауфланд 1 (на булевард „Липник“). Всеки желаещ може да им пише или да отиде на място. 

Пепи Иванов: „Тъй като във фейсбук се вихри игра на предизвикателства, породени от скуката, причинена от карантината заради корона-вируса, решихме и ние да участваме с наша инициатива! По случай Великденските празници, ще помогнем материално на възрастни хора в изпаднали в нужда, поради недостиг на средства, за да изкарат празника добре.

Отправяме предизвикателство в социалните мрежи към други желаещи, вместо обикновената игра на предизвикателства, която не носи полза никому, да ни последват и направят нещо, което да зарадва и помогне на други хора. Нуждаещите се са предимно възрастни, които имат малки пенсии или не могат да работят заради COVID-19.

Без нашата помощ това няма да е празник за тях, нека променим това заедно!“

Нека помогнем и зарадваме тези хора по случай празника, за един по добър и по светъл Великден!

Моля изгледайте до края, споделете, за да достигне до повече хора, и ако можете се включете!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!