BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Катастрофа на Гредовия мост в Русе

Катастрофа между два леки автомобила затруднява движението по Гредовия мост в Русе.

Двете коли, управлявани от жени, са се ударили по средата на съоръжението в ранния следобед.

По думите на водачката, предизвикала инцидента, изведнъж автомобилът й „Дачия Логан“ е тръгнал надясно и е ударил задната част на движещия се пред нея „Пежо 307“. Тя е споделила пред съпруга на другата шофьорка, който е пристигнал на място, че за момент е погледнала към телефона си и тогава е станал ударът, съобщи Русе Медиа.

Причината за катастрофата е комбинирана, тъй като освен отклоняване на вниманието по моста има изронени отводнителни решетки. Непосредствено преди мястото на удара те са се оголили, асфалтът е с остър ръб и преминаването през тях е довело до окривяване на джанта и спукване на гума. Оттам са последвали отклоняване на колата и сблъсък.

Заради инцидента движението по моста е в една лента. Водачката на „Пежо“-то е откарана в болница с травма на главата, няма опасност за живота й.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!