BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Илиана Раева: „Златните момичета“ ще играят за щастието на хората в Русе

Спектакълът „Светът на Златните момичета“ ще омагьоса тази вечер публиката в Русе.

Националките по художествена гимнастика, водени от треньорките си и председателя на федерацията Илиана Раева, ще представят някои от най-добрите си композиции в залата на „ОЗК Арена“. Шоуто започва от 19 часа и обещава да се превърне във феерия от спорт, музика и танц.

Преди спектакъла момичетата гостуваха в „Дунарит“, който подкрепя изявата им в Русе. Те бяха посрещнати с цветя и много молби за автографи, а Илиана Раева открехна завесата за това какво ще видят зрителите тази вечер. И тя, и момичетата споделиха удоволствието си от живата среща с публиката, тъй като много рядко имат възможността да играят пред българските си почитатели, предаде Русе Медиа.

„Тези спектакли ги зареждат невероятно, защото тук го няма напрежението от състезанието и те играят за щастието на хората. В Пловдив, където беше първото ни гостуване, публиката стана на крака. Това им дава мотивацията и силите да продължат напред. Нашите момичета са с много силни характери и това е много важно за израстването им, заедно с ролята на треньора, който трябва да бъде и психолог. Те са в крехка възраст, а на плещите им ляга огромен товар. Има значителна разлика между спортист и състезател. Имаме много талантливи спортисти, но много малко от тях стават състезатели. Състезателите знаят какво да правят с таланта си, как да печелят и да стават шампиони. Такива са и нашите Златни момичета“, сподели Илиана Раева.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!