BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Първи кадри от катастрофата на пътя Русе – Бяла

Жена загина при челен удар, станал тази вечер на пътя Русе – Бяла.

При поредната тежка катастрофа са се блъснали камион и лек автомобил. Водачката на колата е починала на място.

Инцидентът е станал на прав участък с две ленти малко след 18 часа. Преди разклона за село Мечка, лек автомобил „Ауди“ с русенска регистрация, който е пътувал към Русе, внезапно е навлязъл в насрещното платно, съобщи Русе Медиа. Последвал е челен удар в русенски камион, който е пътувал в посока Бяла. Сблъсъкът е бил толкова силен, че предницата на лекия автомобил буквално е превърната в купчина ламарини.

Водачката на автомобила е загинала на място. Шофьорът на камиона не е пострадал, но е изпаднал в шок от инцидента. Той бе прегледан от екип на „Спешна помощ“. Извикан е бил и екип на пожарната, за да обезопаси местопроизшествието.

Заради катастрофата движението в района е затруднено, като автомобилите се пропускат поетапно. Полицията извършва огледи за изясняване на причините на тежката катастрофа.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!