BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кола падна до жп прелеза на село Полско Косово

На 21 септември около 12:30 часа, в РУ – Бяла е получен сигнал за паднал автомобил до жп прелеза на село Полско Косово.

При извършен оглед на място е установено, че лек автомобил „Форд Мондео“ с русенска регистрация, управляван от 57-годишен мъж, при движение по главния път I-5 (гр. Русе – гр. Велико Търново) в посока към град Русе, в района на километър 62+100, в землището на село Полско Косово, при спускане и завой наляво е напуснал платното за движение вдясно и е паднал до жп релсите на железопътната линия №4 /гара Русе – гара Подкова/, при км 82+800.

По данни на водача инцидентът е станал, след като неустановен товарен автомобил (състав от ППС – влекач с полуремарке) е навлязъл в пътната лента, по която се е движил, при което той е завил надясно, за да избегне удара. В резултат на ПТП е пострадала жена, която се е возила на предната седалка в колата. Тя е била откарана в болница в Русе, където след преглед са й установени разкъсно-контузни рани и фрактури. Пробата на водача за алкохол е била отрицателна.

По случая в РУ – Бяла е образувано досъдебно производство.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!