BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Горещ телефон за психологически консултации в Русе

Горещ телефон за психологически консултации в Русе

Анализ, изготвен от психолози в Русе, показва как принудителната изолация, заради коронавируса, влияе върху психичното състояние на хората в града. Извънредната ситуация ни изправя пред два възможни избора, казват специалистите: единият е да се отдръпнем от другите и да се грижим само за себе си, а другият – да се обърнем към нуждаещите се, за да ги подкрепим и утешим.

За да отговори на нарастващото безпокойство по време на извънредното положение, Община Русе започва инициатива за психологическа подкрепа на хората в града.

На специално разкрит Горещ телефон психолози, притежаващи нужната компетенция, ще разговарят с русенци. Консултациите започват от понеделник и ще се провеждат всеки делничен ден между 9:00 и 17:00 часа на телефон 082 506 681.

Изготвеният анализ описва ресурсите за психологическа подкрепа, с които Общината разполага и очертава варианти за действие в краткосрочен и средносрочен план.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!