BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Галин Григоров: Владеем ситуацията!

Радвам се, че с дистанция и дисциплина се държим далеч от най-лошия сценарий на COVID-19

Русе се превърна в един от обектите на близък мониторинг в последните дни, след като още с началото на учебната година се наложи карантиранирането на цял клас заради заразен с коронавирус ученик.

Областният управител на града – Галин Григоров, гостува в предаването „Патарински LIVE“ по Канал 3, за да сподели, че въпреки това здравните власти се справят добре с контрола на пандемията, защото най-лошият сценарий така и не се осъществи.

Смятам, че с дистанцията и дисциплината, които се спазват, по-лесно ще преодоляваме всякакви такива опасни и притеснителни ситуации“, каза Григоров.

Областният управител на Русе е доволен и от факта, че излекуваните с всеки следващ ден са все повече в сравнение с новозаразените.

Ученик на 16 години в 11 клас беше констатиран с коронавирус. Към настоящия момент всички контактни на момчето лица са поставени под карантина. Те са повече от 30 души. От тях на този етап няма други със симптоми или положителни тестове, но е важно да се следят и при най-малките признаци да се осъществи необходимата проверка“, каза още той.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!