BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Аз минах и тролея ме удари, туйто

Поредна катастрофа между тролейбус от градския транспорт и лек автомобил стана днес сутринта в Русе.

Сигнал за инцидента е подаден малко след 9.30. Пострадал е леко шофьорът на колата. Катастрофата е станала след последната спирка на тролея, който се е движил по линия №2. Той се е отправял към гаража по булевард “Трети март“, когато е бил засечен от лек автомобил „Фолксваген“, предаде Русе Медиа.

Водачът на колата се е опитал да пресече основния път на кръстовището до Млекозавода, като е отнел предимството на тролея и е бил ударен странично. За щастие в превозното средство от градския транспорт не е имало пътници, тъй като те са слезли на спирката. Ситуацията породи спорове между двамата водачи, от които става ясно, че възрастният шофьор на лекия автомобил е решил, че ще успее да се вклини преди тролея. Водачът на тролея пък коментира, че колата просто е изскочила от нищото.

До пристигането на екип на „Пътна полиция“, която да регулира трафика, имаше затруднения за преминаващите товарни автомобили. Пробите и на двамата шофьори са отрицателни. Чуйте във видеото какво разказа шофьорът на лекия автомобил.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!