BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Шофьорът на тира: Чух трясък и всичко се разхвърча!

Притесних се за другия шофьор, имаше кръв и рани по главата

Както вече съобщихме лек автомобил „Хюндай“ с русенска регистрация се вряза в задната част на спрял тежкотоварен камион. Инцидентът стана малко преди 16 часа на бул.“Тутракан“. Заради катастрофата движението на автомобили към Дунав мост се извършва само в една от трите ленти.

Автомобилът се е движил в посока на граничния пункт, когато без видима причина и без спирачен път се е забил в задната част на спрял тир. За късмет в колата не е имало пътник на предната седалка, тъй като ударът е от дясната страна, предаде Русе Медиа.

Водачът на камиона, който е с българска регистрация, разказва, е спрял за оформяне на документите, след като е заредил гориво. Усетил е жесток удар, а по думите му най-вероятно колата се е движила с висока скорост.

На място са извикани екипи на полицията, Спешна помощ и пожарната, тъй като леката кола е била с метанова уредба. Шофьорът на автомобила е бил в съзнание, контактен, с травми по главата и е откаран в болница за преглед.

Причината за катастрофата се изяснява, като най-вероятно се касае за моментно разсейване на водача. Чуйте разказа на водача на камиона за инцидента.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!