BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Хванаха двама младежи с наркотици в центъра на Русе

Бързо производство е образувано в Първо РУ – Русе за притежание на наркотици.

Полицейски екип на Първо РУ в събота следобед е пратен по сигнал за нарушаване разпоредбите на Наредба 4 на Община – Русе в задблоково пространство, намиращо се на адрес на ул. „Константин Иречек“.  При пристигане на място автонарядът е установил шестима младежи, като по време на извършената проверка на служителите е направило впечатление по-странното поведение на двама от групата – на 16 и 18 г. Точно в тях при направените обиски са установени: в единия – полиетиленови пликове със суха тревна маса, електронна везна и гриндер, а в другия метална кутия със суха зелена тревна маса, гриндер и лула за пушене. Те заявили, че намерените в тях количества са на 16-годишния.

Случаят е докладван е на дежурен прокурор, документиран е като са извършени необходимите процесуално-следствени действия и е образувано бързо производство.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!