BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Отсечката на смъртта: Пътят Русе-Бяла се оказва без маркировка

Десетки пътуващи по един от най-опасните пътища в България – отсечката Русе-Бяла, сигнализираха за липса на маркировка и пътни знаци в разстояние на десетки километри. Според хората въпрос на време е да стане инцидент

Пътуваме всеки ден по 2 пъти по този път, за да отидем на работа. Поемаме риск за живота си. Пътят е в ремонт от 3 месеца, не е необезопасен. В тъмното няма никаква видимост, а вече има и мъгли”, разказа шофьорът Ивайло Илиев пред NOVA.

„За щастие пътувам в района само по светло, но вечер тировете не знаят къде карат, влизат в насрещното”, коментира професионалният състезател Стоян.

„Този пътен участък все още се строи. Това е обозначено с необходимата сигнализация. Срокът да поставим пътна маркировка е 31 октомври. Няма как да го направим, при положение, че още не е сложен последният слой асфалт”, коментира Стамен Савов, директор на областно пътно управление – Русе.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!