BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Незаконни катакомби в квартал „Родина“

Незаконни катакомби се множат в русенския квартал „Родина“.

За това алармира гражданин във фейсбук групата „Писмо до кмета на Русе

Г-н Кмете, аз съм голям ваш симпатизанти, но имам следният проблем, тоест това е проблем на кв. Родина и на целият град! Къщите между бл. Странджа планина и бл. Панагюрище! Незаконни лабиринти и катакомби! Плаща се на жилфонд за една квадратура, а площта е нараснала многократно! Да не говорим, че зимата никой не може да си излезе на терасата! Горят се всевъзможни боклуци от ПДЧ до кабели и гуми! Ето това на снимката е новопостроен склад за такива боклуци! Намира се непосредствено до детската площадка на която играят децата ми! На мен лично това не ми харесва, а на Вас?“, оплаква се Стефан Иванов.

Публикацията на г-н Иванов е коментирана от Златомира Стефанова – заместник-кмет на Русе по направление „Икономика и инвестиции“.

„Г-н Иванов , моля да подадете официален сигнал на имейла , който е в сайта. Всяка жалба се проверява и се предприемат действия според това , какво позволява закона и наредбите на Общината. Видяла съм поста Ви и ще го предам на колегите, но е редно да има входиран сигнал„, пояснява г-жа Стефанова.

Е, явно сигналите в тази група все пак се четат от представителите на институциите в града…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!