BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дървото на влюбените в Русе ще разцъфне и тази година въпреки усложнената обстановка

Всеки русенец, присъединил се към окичването на Дървото на влюбените, ще получи от инициаторите индивидуално послание за любовта и приятелството

Усложнената епидемична обстановка няма да попречи Дървото на влюбените в Русе да разцъфне и тази година.

Във връзка с празника Свети Валентин – Деня на влюбените, СНЦ „Дунавско сияние“ и Ателие за ръчна изработка „Пифчо“, със съдействието на магазин „Шарения“, инициират за трета година, поредица от събития, с които да провокират креативността на русенци да сътворяват и даряват любов и надежда, съобщиха от СНЦ „Дунавско сияние“.

Събитията ще се проведат в следните насоки:

Конкурс за най-креативно послание за любовта и приятелството, в който са поканени да участват всички наши съграждани, които се чувстват влюбени. Техните оригинални картички, с посочени имена, години и GSM за връзка, ще се събират и предават в магазин “Шарения” на адрес: Русе, ул. “Олимпи Панов” №17 . Те ще бъдат оценявани от компетентно жури с председател Цветана Атанасова – член на „Задругата на майсторите“ – Русе. Краен срок до 10.02.2021 г. Най-добрите, естествено, ще получат награди.

– Кулминацията на инициативите ще се състои на 14 февруари / неделя/ от 14.30 ч. пред Дървото на влюбените /Дървото пред Доходното здание/ . То ще “разцъфне” с майсторски направените Валентинки. Пред Дървото на влюбените ще бъдат наградени и най-сръчните участници в Конкурса за най-креативно послание за любовта и приятелството с оригинални бутикови награди, както и грамота за отлично представяне в конкурса.

Всеки русенец, присъединил се към окичването на Дървото на влюбените, ще получи от инициаторите индивидуално послание за любовта и приятелството, обещаха организаторите.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!