BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дунав остана без изпълнителен директор

Изпълнителният директор на Дунав Огнян Цветанов вече не работи за клуба, пише в. “Утро”.

Според информацията от 10 дни шефът не бил дори в Русе. Така реално “драконите” са на автопилот.

Цветанов бе реалният преносител на акциите след оттеглянето на д-р Симеон Симеонов. Последните изказвания на Цветанов не бяха никак оптимистични, като той бе категоричен, че в клуба няма пари и е абсурд тимът да замине някъде на лагер.

Това се потвърждава и от казаното от старши треньора Людмил Киров, който призна, че не е доволен от подготовката, защото тя протича изцяло в Русе и няма съперници за контроли. Повечето тимове са в Турция, а тези, които са останали в България, отдавна вече са договорили проверките си.

Въпреки неяснотата, Киров продължава да работи по селекцията, като предни дни убеди с тима да подпише нападателя Григор Долапчиев от Витоша (Бистрица). Надеждата на всички е, че в най-скоро време ще има светлина в тунела и ще бъде осигурено по-стабилно финансиране.   

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!