BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Да напълним сърцето с надежда“ в НАП Русе

„Да напълним сърцето с надежда“ е мотото, с което служителите в офиса на НАП в Русе активизират наново участието си в националната кампания „Капачки за бъдеще“

В двора на офиса в близост до главната пешеходна алея, ползвана ежедневно от много граждани, вече е инсталирано голямо „сърце“, в което да се събират пластмасови капачки. Досега приходните служители събираха в кашони, торбички и големи бутилки артикулите, които са трудни за съхранение и складиране до провеждането на националните акции за предаването им.

Идеята за новото „сърце“ е в отзвук на инициативата на Общинския младежкия дом в Русе в обществените пространства да се монтират такива съоръжения, за да се улеснят гражданите за участието им в кампанията. То е четвъртото в града и е предоставено от фирма „Дунарит“ АД.
Това е един от доказалите се начини, който подпомага обновяването на медицинската техника в болниците, но приходните служители са убедени, че най-добрият начин да се гарантира това е редовното внасяне на здравни осигуровки от гражданите.
„Сърцето“ в офиса на НАП е голямо и е на разположение на всички, които са съпричастни към благородните цели на инициативата.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!