BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Шофьор се заби в гараж в село Николово

На 02.10.2019 г. около 16:30 часа екип на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – Русе е посетил сигнал за катастрофа на улица „Васил Левски“ в село Николово

При пристигане на място екипът е установил, че лек автомобилСеат“ се е забил в стена на гараж в частен имот, като автомобилът е съборил част от стената.

На място е установен водачът на автомобила – 26 годишен мъж, като същият е бил без наранявания. Той е заявил, че е управлявал автомобила с висока скорост, загубил е контрол над него и се е ударил в гаража. Тестван е за употреба на алкохол и наркотични вещества, като техническите средства са отчели отрицателен резултат.

В хода на проверка се е установило, че водачът е с отнета книжка по административен ред във връзка с образувано досъдебно производство за управление на МПС след употреба на наркотични вещества. Също така се е изяснило, че автомобилът е без валидна застраховка „Гражданска отговорност“ и не е преминал технически преглед.

Във връзка с гореизложеното са съставени общо 4 акта за нарушения, а регистрационните табели на автомобила са демонтирани и иззети.

По случая е образувано бързо производство за престъпление.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!