BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Христо Иванов откри кампанията на ДБ в Русе

Христо Иванов обяви, че “Демократична България” показва систематично увеличение на подкрепата в Русе на предишните избори през годината

“В парламента ние успяхме да покажем все пак за какво се борим и как се борим. Особено ми е приятно, че Стефан Тафров успя в рамките на краткия 46-и парламент да се покаже като един истински депутат от Русе. Той успя в много малкото парламентарно време да се пребори четири пъти да постави теми, свързани с дневния ред на Русе и Русенска област”, заяви още Иванов.

Стефан Тафров обяви, че построяването на магистралата Русе-Велико Търново продължава да бъде приоритет и за следващото Народно събрание.

“Особено се гордея с факта, че в специална декларация “Демократична България” застана зад строежа на магистралата Русе – Търново, която от дълги години се обещава на русенци. Сега ни я обещават за 2027 г., но ние намираме че тази магистрала трябва да стане по рано”, заяви Тафров.

Другият важен приоритет в работата на Стефан Тафров като депутат от Русе отново ще е чистотата на въздуха. Третата тема е решаването на въпроса със задръстванията на “Дунав мост”.

Съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов откри днес кампанията в Русе и представи кандидатите за народни представители на „Демократична България“ за област Русе:

101 Стефан Тафров, дипломат (Да, България)

102 Иван Станев, информатик и преподавател в РУ (ДСБ)

103 Георги Начев, бизнесмен от гр. Бяла (ДСБ)

104 Михаил Михов, туристически експерт и екоактивист (Зелено движение)

105 Иван Белчев, градски и екоактивист (Да, България)

106 Ростислав Кандиларов, преподавател в РУ и екоактивист (Зелено движение)

107 Ангел Гяуров, мениджър (Да, България)

108 Виктор Стоянов, екоактивист и кръводарител (Зелено движение)

109 Сашо Попов, спелеолог и археолог (Зелено движение)

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!