BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Установиха извършителите на две кражби в квартал „Средна кула“

Полицаи от участък „Средна кула“ при Първо РУ са установили извършителите на две кражби. 

В полицията на 11 октомври е бил получен сигнал за извършена кражба след проникване в помещение в имот, ползвано за склад в кв. „Средна кула“ в Русе. Според заявеното от потърпевшия стопанин предмети на посегателството са били автомобилни части – скоростна кутия, глава за двигател и други, като стойността им е изчислена за около 500 лв. Сигналът е бил документиран от служителите на полиция и е започнала работа по него, като е заведена преписка. В хода на предприетите незабавни оперативно-издирвателни действия от служителите от участъка „Средна кула“ като автори на престъпното посегателство са установени двама – 29-годишен от гр. Бургас и 18-годишен русенец.

Работата по случая продължава.

В резултата на бързите си действия полицаите от участъка в кв. „Средна кула“ са установили и още един извършител на кражба. На 12 октомври в полицията е постъпило оплакване от управител на фирма, за извършена кражба на лотарийни билети от техен обект в квартала. Отнети били 7 билета по 10 лв. от търговския обект.

По случая е заведена преписка и са предприети оперативно-издирвателни мероприятия за установяване на извършителя, в резултат на които полицаите са установили 33-годишен русенец.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!