BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Уважаеми г-н Милков, има някои казуси, които искам да сведа до Вас!

Паркираме колите си в калта, баирът е незаконен, шахта пропада, няма детска площадка …

Уважаеми г-н Милков!

Живея на улицаМальовица“ 31 и има някои казуси, които искам да сведа до Вас, за нередностите в квартала, който е забравен от всички.

Живея в блок „Ропотамо“ и около блока локалния път е абсолютна тъмница, паркираме колите си в калта, баирът, който е към блока е супер стръмен и качването особено през зимата е невъзможно. Освен това по пътя пред блока има шахта, която вече започва да пропада и започва да бъде изключително опасна, както за колите, които ежеминутно минават от там, така и за хората. Същия този баир е и незаконен. Доколкото разбрах от по-старите хора в квартала пътят трябвало да започва от кръстовището на улиците Ропотамо и Мальовица, което би улеснило доста качването пред блоковете.

Другото, което е че няма детска площадка в близост, която да задоволи капацитета на живеещите наоколо. Чакам второ дете! С първото беше истинско мъчение и предизвикателство преминаването с количката, тъй като тротоарите са заети от паркирани автомобили. Има и още доста казуси, но на първо четене бих Ви била благодарна ако успеете да обърнете внимание на някои от горе посочените проблеми и евентуалното им осъществяване. Ще приложа и снимки.

Много пъти са отправяни писания по тези въпроси. Наистина е належаща промяна. Ние живущите многократно сме правили опити за поправяне до колкото е възможно на въпросния баир, защото при дъжд и сняг той се разбива и тогава живущите тук се оказваме на Марс. Желанието за площадка, също не е по-малко важно защото в повечето случаи заради липсата на място, където да играят децата излизат на главната улица, където е изключително опасно, заради трафика на улицата.

Благодаря за отделеното време! Надявам се да вземете отношение по въпросите ни.

*Постът е споделен от Ивелина Стефанова във Фейсбук групата „Писмо до кмета на Русе“

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!