BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Търсят най-добрия учител в Русе

За шеста поредна година в Русе се търси най-добрия учител – посланик на свободния дух в училище. Инициативата е посветена на Деня на народните будители.

Организаторите от Фондация „Русе – град на свободния дух“ дават възможност на ученици от всички училища на територията на Община Русе да номинират за награда свой преподавател, който е достоен да бъде отличен със званието „Посланик на свободния дух“.

Учителите могат да бъдат представени с кратко видео от един ученик, от група ученици или от цял клас. Изискването е предложението да бъде добре аргументирано и да включва име на учителя, училище, предмет по който преподава, кой го номинира и професионалните постижения на учителя.

Нужно е да бъде даден отговор на въпроса защо номинацията заслужава званието “Посланик на свободния дух”. Видео материалът може да бъде заснет както с камера, така и с мобилен телефон.

Предложенията могат да се изпращат до 30 октомври 2019 година на e-mail адреса на Фондация „Русе – град на свободния дух“ –  [email protected] или на електронен носител в офиса на Фондацията – гр. Русе, бул. „Ген. Скобелев“ №45, ет 3.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!