BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Спаринг боеве в квартал „Дружба 3“

Разстроена майка разказва, че са пребили сина ѝ Русе.

Тя е споделила в социалната мрежа, че се провеждат спаринг боеве на детска площадка зад магазин „Пацони“ в квартал „Дружба 3″.

„Синът ми ме събуди с думите: „Мамо, пребиха ме!“.

Жената разказва, че синът ѝ е участвал в спаринг боеве и всичко било „редовно“ (с ръкавици, позволените хватки, без неразрешени удари, както в залата), докато един от тях не решава да се направи на бияч. Бабаитът, който бил 95 набор и тежал 100 кг  искал да се изтъкне, че е ММА боец и се биел срещу 02 набор 80 кг….

Според разтревожената майка на боевете са присъствали още 30 деца, но никой нищо не видял и нямало подаден нито един сигнал в полицията

„Как така няма нито един сигнал подаден в полицията? Децата ни се избиват, а ние спим! Или се обръщаме на другата страна – нали не е моето, какво ме интересува… Може би и за това децата ни са навън и се трепят… Хора събудете се … днес съм аз – утре може да сте вие!“, споделя още жената.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!