BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Служители на „Медика“ се насладиха на спектакъл на Камен Донев

Над 600 приятели и служители на Лечебни заведения „Медика“ се насладиха на неповторимия Камен Донев в спектакъла „Възгледите на един учител за всеобщата просвета“.

Представлението им бе подарено от доц. д-р Кирил Панайотов – управител и неговата съпруга – Алисе Муртезова – административен директор на Лечебни заведения „Медика“ по случай професионалния им празник – Деня на българския лекар.

Началото на Лечебни заведения „Медика“ е поставено през 2003 г. За изминалите години екипът е извървял дълъг професионален път, до разрастването си до над 1000 служители в различните структури. За пръв път в България “Медика” внедрява монголската традиционна медицина, а в Русе вече се поставят сложни пейсмейкъри – кардиовертер дефибрилатори.

Ръководството на „Медика“ не работи само в направление нововъведения и технологии, но и развитие на човешкия фактор. Всяка година привлича редица специалисти на световно ниво, грижи се за професионалното усъвършенстване на служителите си от всички нива и развива информационни кампании за обществото.

За трета поредна година доц. д-р Кирил Панайотов и Алисе Муртезова подаряват и представления на известни българи, като храна за размисъл и наслада за душата на своите служители.

Както лекарят е длъжен да каже истината, дори неудобна, пред своите пациенти, така и по време на двучасовото представление Камен Донев комбинира и поднася по най-подходящия начин, с хумор, с песен, с танц, наболелите проблеми в културата на днешното общество.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!