BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Силно се впечатлих от този млад мъж в градския транспорт

Русенка, ползваща градския транспорт е имала приятна случка, която сподели с членовете на фейсбук групата „Русе“.

Толкова сме свикнали да сме обкръжени от лошотия, злоба, завист, че снощи бях много впечатлена от един млад човек на работното му място.
Шофьор на тролей на име Милен. Този млад човек посрещаше пътниците с “ добър вечер, здравейте “ и след таксуването пожелаваше „приятна вечер
„, разказа г-жа Емилия Иванова.

Не знам на вас, но на мен не ми се е случвало отдавна„, сподели тя.

Милене, продължавай така, работи си работата с любов. Това е щастието„, завършва положителния си пост благодарната пътничка.

Сред адмирациите за отношението и човещината му е и коментарът на неговата сестра, която пише: „Прекрасен човек е! Чувствам се като помилвана от бог, че точно той ми е брат„.

„Случвало ми се е да пътувам с тролейбуса, който този младеж управлява. И всеки път съм се възхищавала на отношението му към пътниците – усмихнат, внимателен, отзивчив! Дано има повече такива добри хора!“, допълва Надежда Рускова.

А г-н Кръстев разказва: „Адмирации за Миленчо. Бях свидетел на това и ми направи силно впечатление ,че е пример за подражание, пример за човечност доброта, това е пътя и не само по който той шофира в ежедневието. Възпитание, култура. Възхищение, Желая много, Здраве и семейно Щастие!!!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!