BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Сигнал за запален товарен автомобил на булевард „България“

За изминалото денонощие екипите на РДПБЗН – Русе са реагирали на 4 сигнала за произшествия, без пострадали граждани.

Пожарникари от РСПБЗН – Две могили, за времето от 14:42 до 16:45 часа, са гасили запалени сухи треви в землището на cело Кацелово.

В 16:12 часа екип на Втора РСПБЗНРусе с един автомобил е изпратен на сигнал за запален товарен автомобил на булевард „България“ в Русе. При пристигане на посочения адрес огнеборците са установили, че товарният автомобил е аварирал, като има малък разлив на гориво и са предприели действия по обезопасяване на мястото.

От 16:40 до 17:40 часа екип на РСПБЗН – Бяла е гасил запалени сухи треви до село Бистренци. Огънят е обхванал и част от ожъната царевична нива.

Тази нощ в 00:10 часа служители от Първа РСПБЗНРусе са пратени на сигнал за запалени отпадъци в метален контейнер в гр. Русе на улица „Кирил Старцев“. При пристигане там е установено, че са горели изхвърлени стари балатуми. Запалването е изгасено.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!