BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Русенка стана зам.-председател на Народното събрание

Виктория Василева от „Има такъв народ“ е от випуск ’90 на Английската гимназия

Трима възпитаници на Английската гимназия в Русе са сред новите депутати, а единият от тях вече е и зам.-председател на Народното събрание. И тримата са от партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“, като двама са избрани от Русе, а един – от София, информира Русе Медиа.

Именно дамата – Виктория Василева, випуск ’90 от Английската гимназия, е новият зам.-председател на парламента. Тя е главен секретар на партията на Слави Трифонов, като преди това е работила дълго време за компанията му „7/8“. Виктория Василева има опит като депутат – едва 26-годишна, тя бе най-младият народен представител на СДС в мандат 1995-1999 г.

Другите двама депутати са 51-годишните съученици Светлин Стоянов и Васил Христов. Те са от випуск ’89 и бяха първи и втори в листата в Русе, която бе съставена почти изцяло от бивши възпитаници на Английската гимназия.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!