BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Русенец почина в Брюксел

Русенец почина в Брюксел при мистериозни обстоятелства. Неизвестни са, както причината за смъртта на Искрен, така и къде е тялото му в момента.

За това сигнализира неговата майка в социалната мрежа.

Жената публикува документ от МВР, който разкрива мистериозен факт, за който също няма обяснение – в случая е замесена и дипломатическата мисия на Китай.

Г-жа Дочева поиска да се даде гласност за кончината на любящия ѝ син.

Здравейте, скъпи приятели, познати и непознати.

Синът ми Искрен Йорданов е починал на 17.09.2019 в Брюксел по неизяснени към момента причини. Потърсиха ни от полицията, единствено с информация, че е починал. От тогава започна нашето ходене по мъките, свързахме се с Министерство на външните работи, Консулствата и Посолствата ни в Брюксел и Германия и от никъде не получаваме никаква информация, нито съдействие. Не знаем какво се е случило, кога се е случило и къде се намира тялото на Искрен в момента.

Умолявам Ви добри хора, споделяйте и дайте гласност на този случай, моля Ви да успеем да разберем причините за смъртта детенцето ми! Семейството му сме съсипани от мъка и безпомощни!„, пише опечалената майка.

За да няма недоразумения. Искрен Йорданов е роден на 29.03.1983г. в гр. Русе, живее и работи в Германия. Заминал е на 13.09.2019 г. в Брюксел при приятелка, Екатерина Георгиева. На 15.09 тя казва, че го е оставила на северната автогара в Брюксел до хотел на Пакистанци и от тогава нямаме връзка с него. Телефона му е изключен. На 20.09.2019 г. ни потърсиха от районното управление в Чародейка, за да ни съобщят, че е починал и няма никаква друга информация„, допълва г-жа Дочева.

Ако имате информация какво се е случило с Искрен, можете да се свържете с нея чрез фейсбук профила ѝ – Elka Docheva

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!