BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Разсеян шофьор разпиля товара си на пътя Русе – Силистра

Катастрофа между два камиона, превозващи слънчогледово семе и люспи, и разпилян товар затвориха главния път РусеСилистра в град Сливо поле.

Близо три часа превозните средства трябваше да използват обходен маршрут по съседни улици. Инцидентът е станал около 14 часа, информира Русе Медиа.

Камион, натоварен със слънчогледово семе, е изчаквал на пътя да получи документи, за да влезе и да разтовари в завода „Астра Биоплант“. В него се е ударил ТИР, който също е идвал към завода откъм Силистра. Водачът му се е разсеял за момент и едва, когато е видял автомобилът пред него да заобикаля спрелия камион, се е опитал да направи същата маневра, но не е успял и е закачил товарния си отсек. При инцидента са се разсипали слънчогледовите люспи, с които е бил натоварен. В резултат на удара са се отворили и задните врати на изпреварвания камион, откъдето се е изсипало слънчогледово семе.

И двете превозни средства са идвали откъм Силистра, като инцидентът е станал в края на Сливо поле.

На място бе извикана техника за събиране на разпиления товар, за да бъде освободен пътят. При катастрофата няма пострадали.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!