BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Празник в Щръклево

Заместник областният управител на област Русе Валентин Колев поздрави присъстващите на днешното тържество в с. Щръклево по случай шестата годишнина от основаването на услугата „Център за социална рехабилитация и интеграция“, както и по повод Международния ден на възрастните хора.

„Днешната годишнина не би била възможна без труда, упоритостта и всеотдайността на Деана Димова! Благодарение на нея и нейния екип съществуват тези условия и предоставянето на услугата на това ниво! Използвам повода, за да благодаря както на нея, така и на кмета на община Иваново, който винаги е бил съпричастен към случващото се тук!

Считам, че това, което се прави за Вас е много похвално, защото грижата за хората от третата възраст – за нашето поколение е нещо много важно! Животът стана такъв, че Вие останахте най-онеправдани от случилото се през последните години! Грижата за Вас е почит към това, което сте направили! Пожелавам Ви здраве и повече дни и събития, които да изпълват и радват душата Ви“ заяви заместник областният управител.

От своя страна управителят на сдружение „Център Динамика“ Деана Димова отбеляза, че в Областна администрация Русе вижда един много добър партньор при реализирането на различни социални услуги.

Празничната програма беше изпълнена с множество песни и танци, а също и рецитали, подготвени от децата от местната детска градина и техните учители. В репертоара на малчуганите бяха включени редица стихотворения като „Надежда“, „Усмивка“, както и изпълнението на песента „Дена мома“. Кулминацията беше моментът, когато едновременно деца и възрастни танцуваха танго.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!