BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Порше Кайен“ се удари в стълб на кръговото в Русе

Млад шофьор катастрофира на булевард „Ген. Скобелев“ в Русе.

Инцидентът е станал на  01.10.2019 г., около 23.50 часа в кръговото посока улица „Борисова“. Екип на „Пътна полиция“ установил на място, че лек автомобил марка „Порше“ е ударен в метален стълб от тролейбусната мрежа.

19-годишният шофьор от Русе обяснил, че загубил управлението над автомобила поради мокра пътна настилка. Очевидци на инцидента разказаха, че в това време се извършвало миене на улиците в централната част на града и пътната настилка била много хлъзгава.

На водача е извършена проверка за употреба на алкохол с техническо средство, която е отрицателна. Извършената проверка с техническо средство за употреба на наркотични вещества и техни аналози e положителна за употреба на „канабис“.

Съставен му е акт за установяване на административно нарушение и е връчен талон за изследване. По случая е образувано бързо производство за престъпление.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!