BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Полицаи издираха крадец на уиски от магазин в Русе

Служители на Второ РУ са установили извършителите на две кражби.

В края на миналия месец в районното управление е постъпил сигнал, че на 29 септември от магазин на търговска верига, намиращ се в търговски център на бул. Липник в Русе, неизвестен е извършил кражба на бутилка уиски на стойност 97,59 лв. Сигналът е бил документиран в полицията и по него е започнала работа в хода на образувано по случая преписка. В резултат на проведените оперативно-издирвателни действия криминалисти от полицейското управление са установили като извършител на деянието 30-годишен русенец.

Русенец е сигнализирал във Второ РУ, че на 8 срещу 9 октомври т.г. от адрес на бул. Липник в Русе е била извършена кражба на велосипед „Драг“ на стойност около 750 лв. По случая е започната преписка и са предприети необходимите оперативно-издирвателни действия за установяване на извършителя и откраднатата вещ. В хода на работата си криминалистите от Второ РУ са установили като извършител на деянието 22-годишен мъж от Русе, а колелото е намерено и върнато на стопанина.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!