BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пожар в изоставена постройка в Парка на младежта

През изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 5 сигнала за произшествия.

На 25 септември за времето от 12:16 до 14:05 часа служители от РСПБЗН – Сливо поле с един автомобил са пратени да гасят пожар в сухи треви и храсти в землището на село Малко Враново. Произшествието е ликвидирано на площ около 1100 кв. м., като е използвана около 2000 литра вода.

Вчера вечерта в 18:51 часа екип от Втора РСПБЗНРусе е реагирал на сигнал за пожар в изоставена постройка на улица „Алея Младост“ в Русе. На адреса е установено, че са горели отпадъци и запалването е било загасено на площ от около 2 кв.м. Служителите не са извършвали гасителни действия.

В 20:43 часа екип на сектор СОД при РДПБЗН е бил пратен на адрес на улица „Сент Уан“ в Русе, където в стая на жилище е бил счупен битов живачен термометър. Служителите са събрали и депонирали разпиления живак.

За времето от 23:17 до 00:10 часа трима служители от Първа РСПБЗНРусе с един автомобил са се отзовали на сигнала за запаления след катастрофа лек автомобил „Ситроен“ на бул. България в Русе. Пожарникарите са извършили действия по гасене на запалването в превозното средство и по обезопасяване бутилката му с газ пропан-бутан.

Лъжлив сигнал за пожар в сухи треви и храсти в русенската местност „Капаклийка“ е вдигнал на крак екип на Първа РСПБЗН тази нощ. За времето от 23:19 до 00:00 часа пожарникарите са извършили обстоен обход в посочения район, но не са установили да има запалване.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!