BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Побой над младо момче предизвика напрежение в Русе

Бияч от Русе кара жертвата си да му целува краката

Напрежение в Русе заради видео с агресия над момче. Клипчето бе публикувано днес в социалните мрежи и възмути десетки млади хора, които се събраха пред блока, в който живее нападателят.

На кадрите се вижда как момче налага с юмруци с лицето друго момче. Инцидентът е станал през април, но видеoто е било публикувано днес в социалните мрежи и възмути десетки русенци, които се събраха тази вечер пред блока, в който живее нападателят. Клипът провокира десетки коментари от възмутени хора.

Малко по-късно момчето, което е посочено за побойник, публикува пост, в който се извинява за стореното. Въпреки това пред блока му се събраха млади хора, които не познават потърпевшия, но изразиха подкрепата си и се обявиха против агресията.

„С това момче бяхме в едно заведение. Отидохме в тоалетната и той реши да ме пребие. След това ме заpлаши, че ще нарани близките и семейството ми“, разказа потърпевшият Иво Бонев.

Оказва се, че преди седмица нападателят му е пребил друго момче.

„Преди седмица някъде имаше още едно момче, познат. В момента той е със счупено ребро, ключица, два часа са го били“, каза Бонев.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!