BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Обраха заложна къща в Русе

Служители на Първо РУ разследват взломна кражба от заложна къща в Русе.

На 25 септември охранител в Централния общински пазарРусе е съобщил в полицията, че около 03:25 часа трима мъже, които се придвижвали с лек автомобил „Ауди“, са проникнали в заложна къща, като са направили опит да отнемат метална каса от вътрешността на обекта, след което са избягали с колата.

Към адреса са изпратени полицаи от групата за охрана на обществения ред при Първо РУ, които при пристигане на мястото са установили там собственика на обекта. Местопроизшествието е било запазено от униформените и е последвал оглед от дежурна оперативна група на полицията. Според заявеното липсвала сумата от 7000 лева.

По случая е започнато разследване, като са предприети и всички необходими оперативно-издирвателни действия за установяване на извършителите, в хода на образуваното досъдебно производство за престъпление по чл. 195 от НК.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!