BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Момиче е в безпомощно състояние след тежка катастрофа на булевард „Липник“

Автомобилът се е обърнал по таван и 22-годишната пътничка е изхвръкнала навън

Лек автомобил катастрофира тежко тази вечер на булевард “Липник“ в Русе. Инцидентът е станал около 21:30 ч., а зад волана е била 27-годишна жена, предава Русе Медиа.

По предварителна информация лекият автомобил „Фолксваген“ се е движил по булевард “Липник“ в посока КАТ, като според очевидци скоростта е била висока. Колата е минала през легналия полицай при 5-и пощенски клон, при което водачката е загубила управление и 20 метра след пешеходната пътека се е качила на разделителната ивица. Отнесла е близо 30 метра предпазни заграждения и след това се е обърнала по таван.

В автомобила са пътували 22-годишно момиче и 19-годишно момче, като момичето е изхвръкнало навън и е било в безпомощно състояние. Извиканият на място екип на Спешна помощ го е откарал в болница, а по неофициална информация състоянието му е тежко. Водачката е без наранявания, а пробите ѝ за алкохол и наркотици са отрицателни.

Сигнал за инцидента е подал прокурор от Окръжна прокуратура, който се е оказал на мястото. Той е помогнал за отцепването на района и е оказал съдействие на полицията. Извикан е бил и екип на пожарната, но не се е наложило да се реже колата.

Движението в района е отцепено, използва се обходен маршрут. Очаква се утре полицията да даде повече информация за инцидента.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!