BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Млад мъж пострада при катастрофа в центъра на Русе

Пътник в товарен автомобил е пострадал с фрактура на ребро при катастрофа с лек автомобил на кръстовището между улиците „Омуртаг“ и „Васил Петлешков“ в Русе, в събота сутринта.

Водачът /54 г./ на лек автомобил „Мерцедес Е 220“ с великотърновска регистрация, нарушил правилата за предимство на регулирано кръстовище с пътни знаци и не пропуснал движещия се по пътя с предимство (сигнализиран с пътен знак) товарен автомобилФолксваген“ с русенска регистрация, управляван от 65-годишен мъж. В резултат на това двете превозни средства са се блъснали в зоната на кръстовището.

При удара товарният автомобил се е отместил встрани и е ударил паркиран лек автомобил. Пострадал е 25-годишен мъж, возил се отпред вдясно в товарния автомобил. След преглед в болница е освободен с диагноза – фрактура на ребро. Пробите на водачите за алкохол са били отрицателни.

Произшествието са документирали служители от сектор „Пътна полиция“ – Русе.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!