BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Млад мъж е с травма на главата след инцидента на булевард „България“

Лек автомобил „Форд“ катастрофира тежко на бул.“България“.

Водачът му, млад мъж на 29 години, се е врязал в мантинелата срещу бензиностанция „Еко“. Откаран е в болница с черепно-мозъчна травма, като е бил извикан по спешност неврохирург. При инцидента е ударена отзад още една кола, информира Русе Медиа.

Причините за катастрофата все още не са ясни.

По думите на приятеля на пострадалия, двамата са пътували с два отделни автомобила, като до кръговото на КАТ са се движили заедно. Впоследствие Форд-ът е ускорил и се е изгубил от поглед, а малко по-късно вече е разпилян при катастрофата. Първите думи на водача, когато е бил изваден от колата, са били „Кой ме удари?“, разказа приятелят му Иван.

Заради катастрофата в час пик по бул.“България“ се образуваха колони от автомобили и камиони. Движението не бе спряно, но се извършваше само в една лента. Тепърва ще се изяснява как се е стигнало до инцидента.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!