BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Медиците в Русе получиха ръчно изработени мартенички

Те са дело на потребителите на Дома за стари хора „Възраждане“

Медиците в Русе получиха мартенички от потребителите на Дом за стари хораВъзраждане“.

Повече от 360 ръчно изработени мартенички направиха възрастните хора от Дома по случай предстоящия 1 март.

С изработката на традиционния мартенски символ потребителите от Дом „Възраждане“ изказват своята най-искрена признателност към лекарите, медицинските сестри и санитарите от Инфекциозно отделение на УМБАЛ „Канев”, УМБАЛ „Медика”, СБАЛПФЗ д-р Димитър Граматиков – Русе и РЗИ Русе за положените грижи по време на пандемията от COVID-19.

Домът за стари хора беше един от най-засегнатите от през август миналата година и се превърна в огнище на заразата от коронавирус.

В знак на своята благодарност директорът на ДСХ „Възраждане“ Ани Венкова, трудотерапевтът Елица Досева и двама от потребителите на Дома поднесоха лично мартеничките на медицинските екипи от русенските болнични заведения.

Целият екип поднесе и благодарствено писмо към всички, които са се грижили и продължават да се грижат за хората от Дом „Възраждане“.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!