BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Малко дъжд и всичко се превърна в една китна кочина!

Възмутена жителка на Русе показа качеството на ремонтите в квартал „Здравец Север“ и мизерията, в която са принудени да живеят хората в „най-добрия град за живеене“.

„Вече близо година жителите на квартал Здравец Север 2 в Русе са принудени да живеят в тази среда…През лятото дишаме и газим в прахоляк, а през зимата газим кал….При всяко спиране на водата, поради ремонтни дейности, тя е ръждива и мръсна! Прозорците отворят ли се всичко потъва в прахоляк,а прането все едно не е изпрано!

Не се издържа вече….“, пише в своя пост в социалната мрежа г-жа Любенова.

За качеството на ремонтната дейност не искам и да помислям колко ще издържи! Реших да споделя и снимки от тези дни ,когато падна малко дъжд! Всичко се превърна в една китна кочина, а дъждовната водата в блато…..

А….били подновили тръбите и канализацията!? Моля!?“, изказва своето възмущение русенката.

„И понеже сега ще ме обвинят в негативизъм, предизборна “активност” и некомпетентност ще спомена,че никога не съм била политически член и не съм гласувала за този “елит”! Не мисля и да го правя“, уточнява тя.

„В цивилизованите държави по време на ремонтна дейност около жилищни кооперации се раздават маски срещу праха, раздават се информационни брошури с часовете за ремонт и последвалия шум, семействата с деца биват предупредени децата да не са навън или да бъдат изведени от района на дейност…Тук такива практики няма….Една година не можем да извършим строително-ремонтни дейности на няма и два километра! Срамота….Но….иначе парите за обществени поръчки стават все по-големи и по-европейски от към суми!

Не знам кой образован и млад човек би живял в подобна среда...“, завършва своя пост г-жа Любенова.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!