BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Крият се знаци за удобство на улица “Потсдам“

Започнаха опитите да се избегне новата организация за движение

След като движението по ремонтираната улица “Потсдам“ в Русе бе пуснато окончателно, започнаха и опитите да се избегне новата организация, указана със знаци и маркировка.

За част от клиентите на бензиностанции, тържища, автомивки, сервизи, които се намират по улицата, знаците за задължителен завой само надясно създадоха неудобства. Много често при напускането на обектите хората искат да се включат в движението наляво, за да излязат на ул. “Потсдам“, но заради забраната не могат. И се стигна до инициативата на неизвестни засега лица да се махат или крият знаците, алармира Русе Медиа.

През изминалата седмица имаше места със смъкнати и завъртени знаци, които обаче бързо бяха възстановени от екипите на „Комунални дейности“. На друго място пък знакът бе вдигнат, подпъхнат под знак „Стоп“ и покрит наполовина така че да не се вижда какво всъщност указва.

За съжаление има и други недобросъвестни прояви по ул. “Потсдам“. Една от спирките е потрошена, като е разбито страничното ѝ стъкло. Хората се възмущават и недоумяват защо се посяга на спирките, тъй като това е пореден случай на вандализъм.

Шофьорите, които минават по ул.“Потсдам“, са притеснени и от дълбоката дупка, която се е образувала в неремонтирания участък.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!