BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Катастрофа на улица „Борисова“

Лек автомобилМерцедес“ предизвика катастрофа на ул.“Борисова“ в Русе, като при маневра за потегляне е засякъл автобус на градския транспорт и са се ударили.

Пострадали са една от пътничките и кондукторката, които са откарани за преглед от два екипа на „Спешна помощ“, информира Русе Медиа.

Инцидентът е станал малко след 15 часа. Лекият автомобил е бил паркиран в дясната част на платното край ресторант „Космос“. Шофьорът му е потеглил, но при маневрата е пресякъл пътя на движещия се по маршрута си автобус от 11-а линия. Последвал е удар, при който една пътничка и кондукторката в автобуса са получили наранявания по краката.

Шофьорът на леката кола се е притекъл веднага да им окаже първа помощ, разказаха очевидци. На място пристигнаха екипи на ИА „Автомобилна инспекция“ и полицията. На двамата водачи бяха направени проби за алкохол, които са отрицателни.

Причините за инцидента се изясняват, а движението бе затруднено.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!