BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Задържаха мъж за блудство в Русе

Задържаха за 72 часа мъж за блудство с малолетно лице в Русе.

Районна прокуратураРусе уведомява, че в резултат на действията на служители на Първо РУ при ОДМВР – Русе, е установен извършител на блудствени действия по отношение на малолетно лице.

По случая е образувано досъдебно наказателно производство, съобщиха от прокуратурата.

В хода на разследването, в резултата на извършените множество следствени действия и оперативно издирвателни мероприятия, под ръководството на Районна прокуратура гр. Русе, са събрани доказателства за вината на М. М. Същият е привлечен в качеството на обвиняем в извършване на престъпление по чл. 149, ал.1 НК, за това, че на 20.01.2020 г. в гр. Русе, извършил действия с цел да удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14 – годишна възраст.

М.М. е задържан за 72 часа, до довеждането му пред съда, като Районна прокуратураРусе е внесла искане в РС – Русе за вземане на мярка за неотклонение задържане под стража спрямо него. С определение от 23.01.2020 г., РС – Русе взе спрямо обвиняемото лице мярка за неотклонение задържане под стража, като определението на съда подлежи на обжалване.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!