BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Г-жо Иванова, само ГЕРБ може да помрачи настроението на русенци

Диана Иванова изглежда не знае къде се намира и за какво се бори.

Никому незнайната с амбиции за власт учителка е решила да води кампанията си в социалната мрежа с изтъркани клишета и празни приказки.

„Градът ни е толкова красив! Само празните улици могат да помрачат настроението и славата на Русе. Искам отново да виждам млади хора по тези улици. Да бързат, и то с желание, към мястото, на което работят. Мястото, което им дава шансове за бъдеще тук, в Русе. Искам отново градът ни да е жив, творчески шумен, пълен с възможности за реализация. Можем ли заедно да постигнем това?“, споделя даскалицата с поредния си жалък опит да спечели симпатиите на русенци.

Искаме да припомним на г-жа Иванова, че е кандидат за кмет от същата партия ГЕРБ, която партия потопи града през последните 8 години.

Не г-жо Иванова, не можем да постигнем нищо заедно, защото лицемерието и бездушието на вашите партийни другари ни доведе до дук.

Г-жо Иванова, и ние искаме да виждаме млади хора по улиците, но това няма как да се случи с кукли на конци като вас. Моля Ви да продължите с учителската си професия, защото кметското място наистина не е подходящо за Вас. Русенци нямаме повече нужда от хрантутници на държавна заплата, които да се отчитат само и единствено диктатора в държавата.

Русе има нужда да бъде управляван от можещ, мислещ и свободен човек, който да работи за интересите на русенци. 

Петър Симеонов

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!