BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Голф се запали в движение на улица „Доростол“

Екипите на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Русе са реагирали на 7 сигнала за инциденти през изтеклото денонощие.

Лек автомобил се е запалил по време на движение вчера сутринта в Русе на ул. „Доростол„. За времето от 06:57 до 07:40 часа екипът на Втора РСПБЗН-Русе, изпратен на адреса, е ликвидирал горенето на колата с марка “Фолксваген Голф“ на площ от около 1 кв.м.

Три сигнала за пожари в сухи треви и храсти са вдигнали на крак огнеборците от РСПБЗН-Две могили и   Първа РСПБЗН-Русе. Произшествията са възникнали на главния път Русе – Бяла, където е имало пожар до разклона за с. Тръстеник (на площ от около 3000 m2); в гробищен парк в гр. Две могили (на площ около 50 m2); и в кв. Средна кула на ул. Ихтиман (на площ около 10000 m2). В 17:30 часа е получено обаждане и за горящи сухи треви на ул. Агликина поляна в Русе, но при отиване на посоченото място се е оказало, че произшествие няма.

Екип на РСПБЗН – Сливо поле за времето от 19:03 до 19:50 часа е гасил пожар, възникнал в царевично стърнище в землището на с. Ряхово. Произшествието е ликвидирано на площ около 3200 m2 , без щети.                                                         

Тази нощ в 01:23 часа екип на РСПБЗН – Бяла е изпратен за съдействие, заради инцидент с лек автомобил, излязъл от главния път на жп линия, в района на ж.п. надлеза между Бяла и с. Полско Косово. На място е установено, че катастрофиралият лек автомобил е с марка „Опел“ с унгарска регистрация, управляван от румънски водач, който се е отървал с леки травми.  Произшествието е обезопасено от пожарникарите. Документирано е от екип на РУ – Бяла.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!