BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Венци Чикагото: Ще ви кажа истината за убийството на Вики от Русе

Венцислав Ангелов – Чикагото има различна версия от тази на МВР за зверското убийство на журналистката Виктория Маринова.

Венци Чикагото казва, че майката на Вики е работила в продължение на няколко години за него. Той твърди също, че се е видял в затвора в Белене със Северин Красимиров, осъден на 30 години лишаване от свобода.

Представяме ви цялото изявление на г-н Ангелов, което е споделил в социалната мрежа:

Венци Чикагото: На 06.10.2019 г. на живо във фейсбук от 17:00 часа ще ви кажа истината за чудовищното убийство на Вики от Русе.

Скъпи приятели,

на 06/10/2018 г . бях в затвора в Белене, когато съобщиха за зверски изнасилената и убита русенска журналистка Виктория Маринова. Наблюдавах всичко по случая с убийството на русенската журналистка Виктория Маринива или както ние я знаехме в квартала – Вики.

Малко от вас знаят, че нейната майка Галя, работи за мен в продължение на няколко години в моето заведение в квартал “Здравец – Изток“, което първоначално се казваше “Орехчето“ и след това се наричаше бар “Чикаго“.

Малко от вас знаят, че Вики израсна на една площадка с моите деца – Данчо и Цецо през 1995 г.

След като излязох от затвора в Белене на 07.06.2019 г., всеки ден търсех истината за зверското убийство на Вики, защото лично съм се видял в затвора в Белене с осъденият на 30 години лишаване от свобода – Северин Красимиров. Психопрофилът му не отговаря на лице, способно да извърши такова зверско престъпление .

На 06.10.2019 г., когато се навършва една година от чудовищното убийство на Вики вие ще разберете:

– Кои са извършителите на чудовищното убийство?

– Колко милиона лева плати поръчителят и на кой за извършеното по негова поръчка жестоко и чудовищно убийство на Виктория Маринова и след това прехвърли дялове от своята компания на приближени на лицето “КОЙ“ лица, за да се инсценира брутално изнасилване?

– Кой заповяда на депутат от политическа партия да се приключи максимално бързо случаят, като се намери изкупителна жертва от малцинството – цигански или ромски произход за извършеното престъпление?

– Кой е човекът намерил Северин Красимиров и срещу каква сума Северин е поел вината за престъплението?

– Ще разберете и мотива за поръчителството за убийството на Виктория Маринова.

Истината и само истината ще ни направи свободни човеци!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!